dijous, 20 de novembre del 2008

SEGONA REPRESENTACIÓ DE "MÒBIL"



Els qui hem coneixeu des de fa temps, sabeu que una de les meves, podem dir, aficions més importats, és el teatre.
Tot i que va ser una descoberta tardana, com qui no vol la cosa, ja fa setze anys que m’hi dedico amb més o menys encert.
Deixant a banda la qualitat de les obres que fins ara, Flexus Teatre ha dut a terme, una de les coses de les que tots els que en formem part, estem més orgullosos, és de la magnifica acollida que tenim del nostre, sempre fidel públic de Flix.
Aquest dissabte, fem la segona i última representació de “Mòbil”, que varem estrenar dins dels actes d’aquesta Festa Major.
L’inqüestionable esforç que ha suposat portar a escena aquesta obra per part dels actors: Montse Hernández, Marta Neus Tarragó, Pili Pros i Miquel Llop, així com del director, Miquel Angel Romero, només es pot veure recompensat, per l’aplaudiment del públic assistent.
Tot i ser conscients que potser no és la data adequada (molta gent collint olives), no podem deixar-ho per més tard si volem engegar un nou projecte.
Tots podem trobar un munt d’excuses per no sortir de casa, però només una raó per passar una bona estona.
Els que no vareu poder venir a festes, els que sí ho vareu fer i voleu tornar, els que simplement no ens heu vist mai...
Ens queixem de que viure lluny de les grans ciutats ens impedeix gaudir d’espectacles de qualitat. Aquest dissabte que ho teniu a l’abast, no us ho perdeu.
No us preocupeu per l’entrada, si no podeu anar a la venda anticipada, el mateix dissabte, aproximadament una hora abans de començar l’espectacle, la taquilla serà oberta.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Intentaré anar-hi, ho prometo.

Judith

Anònim ha dit...

Les entrades són numerades?

Anònim ha dit...

Les entrades sempre són numerades. Però si ho preguntes per si podras triar bona butaca, no pateixis, ho podras fer sense problemes.
Conxita

Anònim ha dit...

Hola Conxita,

I als que som "peresosos" de mena perque pràcticament sempre estem fora de casa...???: NO ens has deixat cap excusa vàlida, noia.
Que us vagi força bé...i sobretot que us ho passeu encara més bé.

Montse(B)

Anònim ha dit...

Chapó por los pedazos de artistas que representaron MOBIL.

E.R.